KEMP U KUČERŮ ZLATÁ KORUNA

Vodácký kemp, který se rozprostírá na pravém břehu řeky Vltavy v obci Zlatá Koruna. Tábořiště má rozlohu téměř 2 ha, kapacitu přibližně 250 stanů a cca 50 parkovacích míst. K dispozici jsou také přípojky ke karavanům. V areálu se nachází velké množství různých druhů občerstvení, které se snaží uspokojit každého návštěvníka. Pod velkou krytou pergolou je až 200 míst k sezení. Součástí objektu je sociální a hygienické zařízení. Jsou zde umístěny umývárny se studenou vodou, 25 splachovacích WC, 7 sprch s teplou vodou opatřených automaty na 20 Kč a prostor na umývání nádobí. Pitná voda je samozřejmostí v celém areálu. V naší kuchyni najdete denně čerstvá hotová, teplá jídla, minutky a polévky.
V současné době je k dispozici deset nově vybudovaných zděných chatek se čtyřmi lůžky.
K pohodlnému ubytování je k dispozici penzion, který nabízí 7 hezky vybavených pokojů s celkovou kapacitou 24 lůžek. Pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou a WC.
Součástí je restaura­ce s krbem pro 45 osob. Je určena pro organizované skupiny (cestovní agentury, narozeniny, firemní oslavy, svatby apod.), které se musí předem objednat.