Dětská hřiště – František Smitka

Dětská hřiště – udělejte něco pro své děti. Nabízíme:
  • poradenství v oboru,
  • zpracování projektové dokumentace,
  • vypracování žádostí o dotace,
  • samotnou realizaci – výstavbu,
  • roční technické revize.

Dětská hřiště jsou vhodná na zahrady rodinných domů, penzionů, restaurací nebo do škol a obcí. Naše dětské hřiště mají mnoho variací a obsahují například: pískoviště, skluzavky, houpačky, prolézačky a mnoho dalších zařízení pro děti.

Dětské hřiště – skluzavky, houpačky
Každé dítě by mělo mít svůj koutek na hraní a dětská hřiště jsou k tomu určena. Dětské hřiště umožní dítěti už v raném věku vyřádit se na skluzavkách a houpačkách. Dětské hřiště se vyrábějí z několika materiálů a kombinací, mezi nejpoužívanější materiály patří například kovy, plasty a různé druhy dřevin.

Dětská hřiště DHS jsou především díky své bytelné konstrukci bezpečná a je zajištěna stálost materiálů. DHS dětská hřiště jsou také odolná vůči zimě a povětrnostním vlivům, a proto je nemusíte schovávat před nepříznivým počasím.

Naše výrobky jsou certifikovány Technickým a zkušebním ústavem. Tento certifikát vypovídá o kvalitě, s jakou jsou dětská hřiště montována. Montáž dětského hřiště není dlouhodobou záležitostí a prakticky trvá jen několik hodin, a tak můžete své děti překvapit bezpečným dětským hřištěm.

Dětská hřiště vám namontuje naše firma a její zkušení pracovníci, a proto nemusíte mít strach, že montáž nezvládnete. V naší nabídce naleznete dětská hřiště z kulatiny a dětská hřiště z hranolu, tak můžete sladit dětské hřiště s ostatním zahradním nábytkem.