Kemp IVETA (Kemp)

Přijeďte strávit dovolenou do krásného rekreačního střediska, které leží v malebném údolí Svojanova, lemovaného lesy, loukami a rybníky. Oblast je charakteristická čistým ovzduším a dokonce se říká, že je to jedno z nejčistších míst v ČR, proto je vhodným místem pro alergiky.

Zdejší překrásná příroda se nabízí k výletům na kole po dobře značených cyklostezkách či pro pěší turistiku. Svojanov je rájem pro rybáře, houbaře a dobyvatele pokladů (geocaching). Naše lesy si zamilovali i hráči paintballu. Jsme také dobrým strategickým místem pro cyklisty ze Zábřehu, Mohelnice či Moravské Třebové, kteří si chtějí v polovině výletu odpočinout a dát si domácí polévku či točenou kofolu. Celková kapacita střediska je 37 lůžek (21 v chatkách a 16 v apartmánech).

V hlavní budově jsou k ubytování rekreantů určeny čtyři apartmány – dva třílůžkové a dva čtyřlůžkové apartmány. Ve středisku je celkem 5 čtyřlůžkových dřevěných chatek s malou zastřešenou verandou.
Středisko nabízí také možnost stanování v přední části střediska. Kapacita louky je přibližně 15 standardních stanů. V ceně je zahrnuta možnost využívat sociální zařízení.

V našem areálu můžete využít pro aktivní odpočinek volejbalové a nohejbalové hřiště, stolní tenis, stolní fotbálek, hřiště na fotbal, ruské kuželky, trampolínu, houpačky, pískoviště, šipky a bazén o obsahu 18 m³.

V restauraci najdete velkoplošnou televizi. Místo zde mají knihy, stolní a deskové hry, karty a hračky pro děti. Pro větší skupiny – nad 8 osob nabízíme snídaně formou švédského stolu a polopenzi. Občas o víkendech hrají v kempu country skupiny.

V horkých letních dnech můžete využít koupání v přilehlé přehradě. Pro děti máme připravenou motorovou čtyřkolku. Dále je možné využít 12 km vzdálený aquapark v Moravské Třebové nebo 10 km směrem na Dolní Bušínov je čistý lom. K letním večerům neodmyslitelně patří táborák a kytara. Pro tyto příležitosti jsou zde dvě ohniště a venkovní gril pro mlsné jazýčky.